Death Note -Audio català- Eps. 1 al 20

                      


La història se centra en Light Yagami, un estudiant de preparatòria que troba un quadern sobrenatural anomenat "Death Note" (Llibreta de la Mort), el qual és capaç de matar persones si se n'escriuen els noms mentre el portador visualitza mentalment la cara de qui vol assassinar. La trama segueix el seu intent de crear i liderar un món net del mal usant el quadern i el complex conflicte entre ell mateix i aquells que ho ataquen a causa de les seves accions.


Personatges



Light Yagami: és el protagonista de la sèrie, un dels millors estudiants japonesos. Un cop troba el Death Note decideix eliminar tots els criminals de la Terra i crear un món sense maldat on pugui viure com un déu. Les seves accions el porten a l'atenció dels mitjans de comunicació, que comença a dirigir-se cap al misteriós assassí que s'apunta als criminals amb el nom de "Kira". Arran de l'interès de L pel cas, ha d'utilitzar tota la seva habilitat i els poders de la llibreta per evitar les deduccions del detectiu. Té la veu en japonès per Mamoru Miyano i en català per Sergio Zamora.



L (Eru?), el nom real és L Lawliet: és un famós detectiu privat del qual ningú coneixia la seva veritable identitat a excepció del set assistent, Watari. És conegut mundialment per desxifrar casos complicats, ja que és una persona extremadament intel·ligent i un gran sentit de deducció. Famós pel seu físic excepcional de cabells llargs negres caiguts i la seva camisa blanca amb pantalons texans. Sempre li agrada encorbar-se i presenta certa obsessió pels dolços. Té la veu en japonès per Kappei Yamaguchi i en català per Roger Pera.



Ryuk: és el déu de la mort que, per diversió, deixa caure el Death Note que Light Yagami recull a la Terra. Neutral per naturalesa, Ryuk sovint es nega a ajudar en Light i, en canvi, li agrada veure'l lluitar per assolir els seus objectius. Té la veu en japonès per Shidō Nakamura, en català per Jordi Varela i en anglès per Brian Drummond.



Misa Amane: és una famosa ídol del Japó que també és posseïdora d'una Death Note. La Misa s'obsessiona amb en Kira després d'haver matat l'assassí dels seus pares, pel que ella es dedica a ajudar en Light, fent-se passar pel «segon Kira». La Misa s'enamora profundament d'en Light, deixant-se manipular fàcilment per ell, que només la fa servir per aconseguir els seus objectius. Es una noia de cabells llargs rossos i sempre porta dues cues altes. Un personatge fàcil d'enganyar i poc intel·ligent. Té la veu en japonès per Aya Hirano i en català per Núria Trifol.



Near: un adolescent de cabells blanc i estatura mitjana que sempre s'encorba com L i és un addicte als jocs de taula i als daus, també a tocar-se freqüentment el cabell. Sempre se'l veu vestir de blanc. És un dels nois superdotats de l'orfenat Wammy's House i el primer en la línia de successió de l'L. En ser informat de la mort de l'L, ofereix a Mello atrapar en Kira junts, però ell ho rebutja. Més tard, amb ajuda del govern, crea l'SPK, una organització fundada amb l'únic objectiu de capturar en Kira, aconseguint descobrir en Light. Segons en Near, ni ell ni en Mello estan al nivell de l'L, però junts són igual d'intel·ligents que l'L, o fins i tot, el superen. Té la veu en japonès per Noriko Hidaka i en català per Albert Trifol Segarra.




Mello: és un nen d'una intel·ligència extraordinària que va créixer a Wammy's House. Després de la mort d'Eru, és el segon en la línia de successió del detectiu, però prefereix allunyar-se de l'orfenat i fer un tracte amb la màfia per trobar Kira, en lloc de col·laborar amb la seva parella Near. És assassinat per Kiyomi Takada, simpatitzant i col·laborador de Light, que escriu el seu nom al Death Note seguint les ordres de Light. Té la veu en japonès per Nozomu Sasaki i en català per Manuel Gimeno.



 Fitxa Tècnica
Gènere: Fantasia, policíaca, misteri, thriller
Autor: Tsugumi Oba
Any: 2006-2007
Episodis: 37
Durada: 24 minuts
Origen: Japón


1.Renaixement


2.Duel


3.Negociacions


4.Persecució


5.Estratègia


6.Floriment


7.Ennuvolat


8.Mirada


9.Contacte


10.Sospites


11.Assalt


12.Enamorament


13.Declaració


14.Amics


15.Joc


16.Decisió


17.Execució


18.Companys


19.Matsuda


20.Mesura provisional




NOTA IMPORTANT:
SI T'assabentes que aquesta SÈRIE (U ALTRES)
ESTAN SENT EMESES PER TELEVISIÓ O STREAMING,
DALS RATING PERQUÈ CONTINUïN DOBLANT-LES EN EL NOSTRE IDIOMA.
O COMPRA ELS SEUS PRODUCTES OFICIALS

SI HI HA ALGUN ERROR D'EDICIÓ O PUJADA DELS VIDEOS, SI US PLAU,
FACIN-M'HO SABER, AIXÍ PUC CORREGIR-HO. GRÀCIES!

I NO HO OBLIDEN! SI ESTAN AGRAÏTS AMB
ELS BONS MOMENTS QUE ELS DÓNA AQUEST BLOG...
INVITEN A MÉS GENT PERQUÈ HO VISITIN!!! 😄

 

También te podría interesar...
ÚLTIMAS ENTRADAS PUBLICADAS

Comentarios

X Queridos visitantes: Únanse a las redes sociales del blog para estar en contacto si algún día es eliminado de nuevo.